Gabriel Socaciu – Tamaduirea interioara

“In procesul vindecarii este nevoie sa-ti cunosti nu numai lumina, ci si intunericul. Umbra care insoteste fiinta nu poate fi descifrata decat prin cunoasterea ei. De unde vine, cu ce se hraneste, care este rolul ei? Programele mostenite, constient sau subconstient, din arborele nostru genealogic poarta asemenea umbre. De asemenea, suntem pusi in fata umbrelor din evolutiile precedente ale sufletelor noastre. Nimic nu este intamplator in existenta noastra, nici familia in care suntem, nici religia, nici partenerii, nici intamplarile de viata cu care ne confruntam. Scenele pe care jucam rolul vietii sunt menite sa ne confrunte cu intunericul din trecut pentru a-l alchimiza in lumina divina. 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 13305833.jpg

In anii copilariei, adolescentei, preluam din “adevarurile” parintilor, din felul in care ei se raporteaza la familie, societate, relatiile cu cei din jur, cu ei insisi. La nivel inforenergetic preluam anumite programe de viata ale lor si de multe ori ne identificam cu ele si le consideram adevaruri. Prin fire energetice invizibile, prin canale subtile preluam informatia vinilor, grijilor, neajunsurilor, fricilor din familie. 

Preluam stari de spirit, indispozitii, atitudini care ne pot indeparta de la menirea noastra, aceea de a deveni fiinte spirituale complete. Cu siguranta ca parintii nostri nu ne transmit numai parti negative, ci si multa iubire, grija, compasiune. Insa umbrele nu sunt alchimizate de iubirea obisnuita, inferioara, a celor mai multi oameni, ci de acea iubire divina, accesibila doar celui ce se preda Creatorului. 

Pentru a taia stringurile daunatoare, acele legaturi malefice care nu ne lasa sa fim liberi din punct de vedere spiritual, este bine sa ne cunoastem umbrele care vin din subconstientul colectiv si, intr-o prima faza, sa nu ne mai identificam cu ele, sa nu le mai consideram ca fiind ale noastre. Atunci cand se produce identificarea cu vinile, fricile, lipsurile, grijile inaintasilor, bunicilor, parintilor nostri, preluam practic programe ale evolutiei ramase nerezolvate. Ne impotrivim nasterii noastre spirituale. Umbrele care pun stapanire pe fiinta omului si pe viata lui produc rani ale sufletului, care cu greu pot fi vindecate in lipsa cunoasterii si recunoasterii voii divine. 

Cand mi-am observat umbrele si ranile sufletului pentru prima data am putut observa si efectele lor. Incepusem sa-mi controlez partenera de viata, asa cum o facea si mama cu tatal meu. Relatia asupritor-victima este daunatoare pentru ambele parti.”


Recomandare de carte – Gabriel Socaciu – Tamaduirea interioara – pret redus pe Libris.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.