Jennifer L. Armentrout – Pana la ultima suflare

Unele iubiri nu se sting pana la ultima suflare…

Fiecare alegere are consecintele ei, dar Layla, fata de saptesprezece ani, se confrunta cu ele mai mult decat oricine altcineva. Lumina sau intuneric. Maleficul demon, Print Mostenitor al Iadului, Roth, sau Zayne, chipesul si protectorul Gardian, despre care niciodata nu credea ca va fi al ei. Cel mai dificil, insa, este sa decida in care parte sa aiba incredere. Layla mai are o problema.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 18120831.jpg

Lilinul, cel mai fatal dintre demoni, a fost eliberat, provocand prapad in viata celor apropiati… inclusiv a celui mai bun prieten al ei. Pentru a-l salva pe Sam de la o soarta cu mult, mult mai rea decat moartea, Layla trebuie sa faca pact cu dusmanul, salvand in acelasi timp orasul – si rasa umana – de la distrugere.

Sfasiata intre doua lumi si doi baieti diferiti, Layla nu are nicio certitudine, cu atat mai putin aceea a supravietuirii, mai ales dupa ce o intelegere mai veche revine in prezent si ii bantuie pe toti. Dar uneori, cand secretele sunt pretutindeni si adevarul pare greu de recunoscut, trebuie sa-ti asculti inima, sa alegi de care parte sa fii… si apoi sa lupti din toate puterile…


Recomandare de carte – Jennifer L. Armentrout – Pana la ultima suflare – pret redus pe Libris.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.