Rebecca Serle – Peste cinci ani

Cartea perfecta pentru cititoarele romanelor Barbatul care n-a mai sunat si O zi de decembrie.

Un roman inteligent si emotionant, genul pe care il citesti dintr-o suflare si pe care nu-l mai poti uita vreodata. – Chloe Benjamin

Avocata de success in Manhattan, Dannie Kohan are toata viata personala si profesionala planuita punct cu punct. In ziua cand are un interviu pentru slujba vietii ei si cand se logodeste cu barbatul perfect, crede ca viata perfecta e pe cale sa inceapa.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 20913816.jpg

Dar, in aceeasi seara, Dannie adoarme si se trezeste in cu totul alt apartament, cu alt inel de logodna pe deget si alaturi de un barbat necunoscut. Pe ecranul televizorului vede data: 15 decembrie 2025. Cinci ani in viitor.

Visul atat de real o bantuie multa vreme, dar viata merge mai departe. Asta pana cand, peste patru ani si jumatate, barbatul din vis apare la un colt de strada.

Tu unde te vezi peste cinci ani?

Rareori luam masa impreuna fara ca Bella sa aduca in discutie vreo amintire. E asa de sentimentala! Uneori ma gandesc ca, desi suntem mature, pare greu de admis ca trebuie sa ne descurcam cu o istorie comuna atat de indelungata. Ne stim de 25 de ani deja si ne leaga atatea lucruri, incat uneori ei ii dau lacrimile. Batranetea noastra o sa fie teribila.


Recomandare de carte – Rebecca Serle – Peste cinci ani – pret redus pe Libris.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.