Cristian Presura, Ana Alfianu – O calatorie prin univers: Astrofizica povestita

Dupa bestsellerul Fizica povestita, Cristian Presura revine cu o noua carte la fel de captivanta, de data aceasta dedicata copiilor pasionati de spatiul cosmic. Insotita de minunatele ilustratii ale Anei Alfianu, O calatorie prin univers: astrofizica povestita spune cea mai grozava poveste din cate s-au spus vreodata: aceea a universului si a oamenilor care au visat dintotdeauna sa-i descifreze tainele.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 12879849.jpg

Dragi prieteni, astazi pornim intr-o palpitanta calatorie prin univers. Misiunea noastra spatiala n-are nevoie de racheta, fiindca ne vor propulsa dorinta de a cunoaste si puterea imaginatiei. Impreuna, vom indrazni sa demontam uluitoarea masinarie cosmica si sa aflam dupa ce legi functioneaza, sa cercetam cu metoda stiintifica incredibila acumulare de materie si energie raspandita prin univers, sa punem intrebari si sa cautam raspunsuri. Sunteti gata? Sa pornim, necunoscutul ne asteapta! – Cristian Presura.


Recomandare de carte – Cristian Presura, Ana Alfianu – O calatorie prin univers: Astrofizica povestita – pret redus pe Libris.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.