Suada Agachi – Tehnici de citire a chipului

Forma fetei diamant

Fata de tip diamant este caracterizata prin pometi puternic evidentiati pe chip si care se intind spre extremitatile laterale, barbia este ingusta, iar latimea fruntii nu depaseste marimea pometilor.

Omul cu fata de tip diamant este dominat de mandrie, este asupritor si nu stie sa iubeasca din suflet. Atunci cand se spune despre cineva ca are inima impietrita, cel mai probabil forma chipului sau este de tip diamant. Modul lor predominant de a se exprima este impunator si chiar dictatorial. Sunt temperamentali si le face placere sa se comporte autoritar. Punctul lor forte in acest caz devine carisma. 

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 11972790.jpg

Cu toate ca au un mod de exprimare autoritar, carisma ii transforma in adevarati magicieni capabili sa farmece auditoriul, fapt ce le garanteaza succesul de-a lungul vietii. Sunt persoane perfectioniste, dar cu opinii fixe si orientate exclusiv spre latura materialista a vietii. Sunt motivati de sansa de a-i depasi pe cei din preajma lor ori de ideea de a-si depasi propriile limite. Pentru ei, banii devin mijlocul prin care pot obtine tot ceea ce-si doresc in viata, inclusiv dragostea celor apropiati.

Isi impun standarde ridicate, dificil de atins pentru majoritatea oamenilor Si nu vor permite niciunui obstacol sa le stea in calea realizarii personale.”


Recomandare de carte – Suada Agachi – Tehnici de citire a chipului – pret redus pe Libris.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.