Joe Dispenza – Supranatural

“Meditatia in mers are ca scop tot crearea amintirilor despre lucruri care nu s-au petrecut inca in timpul liniar – de fapt, despre amintirea viitorului tau. Cand produci sentimente superioare cu ochii inchisi, radiaza aceasta energie dincolo de campul trupului tau si apoi deschide ochii, incepe sa mergi si, lasandu-te condus de inima (traind acele emotii superioare cu ochii cleschisi), cu cat vei simti mai mult acele emotii, cu atat vei acorda o atentie mai mare impresiilor, imaginilor si gandurilor care iti creeaza sentimentele.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 13082662.jpg

Acest proces iti actualizeaza in mod natural circuitul neural prin crearea unei noi experiente interne. Experienta imbogateste creierul si creeaza amintiri. Acum, creierul tau nu mai traieste in trecut; traieste in viitor. Cu cat asimilezi mai corect emotiile superioare, cu atat creierul si corpul tau vor arata ca si cum experienta viitoare s-a produs deja. Asta inseamna ca iti amintesti tehnic viitorul. 

Ramanerea in transa este importanta pentru ca, pe masura ce iti aliniezi corpul la viitorul tau si iti modifici lumea interioara, iti creezi amintiri de lunga durata. Intrucat locul asupra caruia iti concentrezi atentia este si cel spre care iti directionezi energia, ar fi recomandat, poate, sa vezi in minte unele scene din tau mental, in timp ce iti imaginezi, intrupezi si simti viitorul. Facand asta, acele scene din filmul mental vor deveni harta energetica si biologica a viitorului tau. Trairea emotiilor din viitorul tau (in momentul prezent) si combinarea acestor emotii cu intentia ta atinge un scop dublu: instaleaza noi circuite pentru transforma creierul intr-o harta intentionata a viitorului si, totodata, produce substantele chimice emotionale pentru acel eveniment viitor care activeaza gene noi in moduri noi, conditionandu-ti astfel trupul sa se pregateasca de un destin nou.”


Recomandare de carte – Joe Dispenza – Supranatural – pret redus pe Libris.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.