Mukesh Kapila, Damien Lewis – Masacrul din Darfur. Singur împotriva răului

Implicat de multă vreme în găsirea de soluţii în crizele umanitare şi epurările etnice din Irak, Rwanda, Srebrenica şi Sierra Leone, Mukesh Kapila, fostul şef al misiunii ONU în Sudan, a sosit la Khartoum în 2003, cu hotărârea fermă de a face tot posibilul pentru a opri crimele în masă din această ţară.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este masacrul-din-darfur-singur-impotriva-raului-produs_imagine_new.jpg

Masacrul din Darfur este un adevărat strigăt de indignare, puternic şi plin de pasiune. Este povestea unui om împins la acţiuni extreme de reticenţa celor aflaţi la putere de a opri exterminările, dar şi o analiză a motivaţiilor care l-au făcut să ia poziţie şi să se opună, de unul singur, indiferenţei şi venalităţii globale.

Volumul este scris în maniera unui thriller, autorul folosindu-şi puterea conferită de postul pe care îl ocupa şi totodată riscând totul pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili de primul genocid din secolul al XXI-lea, cel din Darfur.


Recomandare de carte – Mukesh Kapila, Damien Lewis – Masacrul din Darfur. Singur împotriva răului – pret redus pe Cartepedia.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.