Arun Gandhi – Darul mâniei și alte lecții de la bunicul meu Mahatma Gandhi

„Referindu-se la bunicul meu, Albert Einstein a rămas în istorie spunând: «generațiile care vor veni vor crede cu greu că un astfel de om a pășit pe acest pământ». George C. Marshall, secretar de stat al Statelor Unite ale Americii, l-a numit «purtătorul de cuvânt al conștiinței umanității».

Arun Gandhi – Darul mâniei și alte lecții de la bunicul meu Mahatma Gandhi

Un comentator spunea că bunicul dovedește că umanitatea și adevărurile simple sunt mai puternice decât imperiile… Nu avea nici un titlu, zero avere și nici o funcție oficială. Nu conducea o armată sau un imperiu și nu a descoperit teoria relativității. Dar a dat glas unor adevăruri pe care le înțelegem cu inima. Poate că de aceea numele și imaginea sa au fost atât de respectate. Puterea lecțiilor bunicului meu ne poate inspira pe toți în vremuri bune și în vremuri rele, iar lumina speranței sale va continua să strălucească. Dacă dorim ca această lume să se schimbe, trebuie să ne schimbăm noi înșine.
Dacă vrem pace în lume, trebuie să găsim pace în noi înșine. – ARUN GANDHI


Recomandare de carte – Arun Gandhi – Darul mâniei și alte lecții de la bunicul meu Mahatma Gandhi – pret redus pe Cartepedia.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.