Cassandra Clare, Maureen Johnson, Sarah Rees Brennan, Robin Wasserman – Povești de la Academia Vânătorilor de Umbre

Simon Lewis a fost om și apoi vampir, iar acum urmează să devină vânător de umbre. Dar evenimentele din Orașul Focului Ceresc l-au lăsat fără amintiri și Simon nu mai știe cine este. Știe că a fost prieten cu Clary și că a convins-o pe zeița absolută Isabelle Lightwood să iasă cu el… dar habar nu are cum. Iar când Clary și Isabelle îl privesc nerăbdătoare, așteptându-se să fie cineva de care el nu-și amintește… Simon nu mai suportă.

Cassandra Clare, Maureen Johnson, Sarah Rees Brennan, Robin Wasserman – Povești de la Academia Vânătorilor de Umbre

Însoțiți-l pe Simon în această călătorie pentru a deveni vânător de umbre și aflați pe parcursul ei despre strălucita istorie a Academiei, prin intermediul unor profesori invitați să țină prelegeri aici, precum Jace Herondale, Tessa Gray și Magnus Bane. Aceste povestiri emoționante și amuzante oferă un epilog agreabil seriei INSTRUMENTE MORTALE și totodată câteva indicii incitante pentru ceea ce urmează să se întâmple în UNELTIRI ÎNTUNECATE.


Recomandare de carte – Cassandra Clare, Maureen Johnson, Sarah Rees Brennan, Robin Wasserman – Povești de la Academia Vânătorilor de Umbre – pret redus pe Cartepedia.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.