Pierre Jovanovic – 777. Căderea Vaticanului şi a Wall Street-ului după Sfântul Ioan

Pe 29 septembrie 2008, indicele bursier Dow Jones s-a prăbuşit, ajungând la –777 de puncte, consternând o lume întreagă şi declanşând cea mai mare criză financiară din istoria omenirii, mult mai amplă decât Marea Recesiune din 1929.

Pierre Jovanovic – 777. Căderea Vaticanului şi a Wall Street-ului după Sfântul Ioan

Din curiozitate, Jovanovic a făcut o paralelă între această valoare şi cifra vehiculată în textul Sfântului Ioan, vechi de peste 2.000 de ani – care ar anunţa, în realitate, prăbuşirea Vaticanului şi, în acelaşi timp, o perioadă de confuzie totală, din cauza… falimentului universal. O demonstraţie a faptului că Apocalipsa după Sfântul Ioan este, în realitate, un avertisment pentru o lume care se va confrunta cu bulversări fără precedent.

Prin această nouă abordare, textul Apocalipsei după Sfântul Ioan devine mult mai clar, iar lista exactă a papilor întocmită de Sfântul Malachia şi profeţiile pe care Sfânta Fecioară le-a făcut în La Salette se adeveresc şi ele întocmai.


Recomandare de carte – Pierre Jovanovic – 777. Căderea Vaticanului şi a Wall Street-ului după Sfântul Ioan – pret redus pe Cartepedia.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.