Norman Vincent Peale – Spune pot şi vei putea!

Cartea Spune „pot“ şi vei putea! este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor şi pentru cultivarea unei gândiri optimiste. Este, până la urmă, o pledoarie pentru viaţă, cu nelipsitele ei probleme — care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze.

Norman Vincent Peale – Spune pot şi vei putea!

Cu fiecare obstacol pe care îl depăşim, ne regăsim mai puternici. În vederea consolidării încrederii în forţele proprii, Norman Vincent Peale lansează ideea de a ne rezolva dificultăţile prin raţionament, adoptând soluţii pe care, în mod obişnuit, nu le avem în vedere. Autorul ne îndeamnă să ne menţinem sănătatea spirituală, să folosim anticipaţia pozitivă pentru a obţine ceea ce ne dorim şi, mai ales, să ne identificăm forţa interioară, reuşind, astfel, să trecem peste orice greutate.

În cei peste 60 de ani de activitate susţinută, în care a scris cărţi, a participat la emisiuni radiofonice şi a ţinut discursuri în faţa publicului larg, dr. Peale şi-a făcut milioane de adepţi şi de prieteni, de la preşedinţi de corporaţii până la artişti, moderatori din media şi oameni obişnuiţi. De asemenea, a scris peste 40 de lucrări, care s-au bucurat de o primire extraordinară din partea publicului.

Filosofia gândirii pozitive împărtăşită de Norman Vincent Peale a avut o influenţă nemaiîntâlnită în vieţile a milioane de oameni din toată lumea, iar cărţile sale, al căror mesaj transcende timpul, oferă inspiraţie atunci când aceasta este cu adevărat necesară, ajutându‑ne să avem o viaţă mai împlinită şi mai fericită, cu mai multe satisfacţii.


Recomandare de carte – Norman Vincent Peale – Spune pot şi vei putea! – pret redus pe Cartepedia.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.