Andrew Newberg, Mark Robert Waldman – Cuvintele iti modeleaza creierul

Uneori, avem senzatia ca suntem cu atat mai putin auziti cu cat vorbim mai mult.
In urma cercetarilor facute – prezentate si in carti precum De ce nu dispare Dumnezeu si Cum ne schimba Dumnezeu creierul –, Andrew Newberg si Mark Robert Waldman ne dezvaluie concluzii referitoare la modul de functionare a creierului.
De data aceasta, e vorba de o strategie remarcabila – Comunicarea Empatica – ce le permite oamenilor sa colaboreze la nivel cerebral.
Prin 12 pasi simpli, Comunicarea Empatica schimba realmente structura creierului, contribuind la crearea unei legaturi intre oameni. In aceasta maniera unica, eliberati de neincredere si conflict, putem vorbi mai eficient, asculta mai profund, colabora fara efort si rezolva mai rapid orice problema.

Andrew Newberg, Mark Robert Waldman – Cuvintele iti modeleaza creierul

Analizand rezultate si informatii colectate din cercetarile intreprinse de ei insisi, Newberg si Waldman au constatat in mod repetat ca o conversatie dificila se poate transforma intr-una binevoitoare in doar cateva minute –daca se face apel la Comunicarea Empatica.
Fie ca negociezi cu seful sau cu subalternii, fie ca te contrazici cu partenerul de viata ori incerci sa le faci fata copiilor, Comunicarea Empatica e o cale rapida si imbatabila de a ajunge la un dialog reciproc avantajos si de a-ti atinge scopurile.
Prin recomandari limpezi si rezultate dovedite, cartea de fata va schimba felul in care gandesti si ii vorbesti oricui.


Recomandare de carte – Andrew Newberg, Mark Robert Waldman – Cuvintele iti modeleaza creierul – pret redus pe Libris.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.