Aldert Vrij – Detecţia minciunii şi a comportamentului simulant: Dileme şi oportunităţi

Aldert Vrij – Detecţia minciunii şi a comportamentului simulant: Dileme şi oportunităţi

Ediţia a doua revizuită a cărţii, care a constituit baza prezentei traduceri în limba română, a fost publicată în Marea Britanie, de editura John Wiley & Sons Ltd., în seria Wiley Series in the Psychology of CrimePolicing and Law (Psihologia infracţionalităţii, Politici şi Legislaţie) – o serie care are ca scop prezentarea accesibilă a rezultatelor unor studii din domeniu, precum şi implicaţiile acestora în politicile şi practicile judiciare.
Cartea propune o perspectivă actualizată asupra cercetărilor în domeniul comportamentului simulant şi analizează eficienţa şi acurateţea celor mai importante instrumente de detecţie a acestuia. Investighează cele mai semnificative aspecte ale minciunii: indiciile nonverbale, analiza discursului verbal sau a declaraţiilor scrise şi reacţiile (neuro)fiziologice. 
Sunt discutate cele mai frecvente erori în detecţia simulării şi sunt oferite sugestii practice pentru a asista practicienii în îmbunătăţirea abilităţilor de detecţie a minciunii.


Recomandare de carte – Aldert Vrij – Detecţia minciunii şi a comportamentului simulant: Dileme şi oportunităţi – preţ redus pe Cartepedia.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.