Suzanne Collins – Gregor și Profeția despre Napastal. Seria Cronici din subpământ (Vol. II)

Suzanne Collins – Gregor și Profeția despre Napastal. Seria Cronici din subpământ (Vol. II)

Aventurile lui Gregor în Subpământ continuă în acest roman fantasy scris de Suzanne Collins, autoarea seriei JOCURILE FOAMEI. 

După peripețiile din Gregor Pământeanul, primul volum al seriei, Gregor jură că nu se va mai întoarce niciodată în lumea întunecată din Subpământ. Însă gândacii știu că el este singurul care poate dezlega Profeția despre Năpastă. Așa că o răpesc pe soră lui, Boots, pentru a-l aduce înapoi că să-i salveze. 

Împreună cu Ares, liliacul cu care avea legământ, Luxa, prințesa rebelă din Subpământ, și câțiva prieteni din Subpământ, Gregor pornește într-o nouă aventură traversând primejdiosul Canal subteran, până la galeriile șobolanilor. 

În acest volum, Gregor află că un erou trebuie să înfrunte, pe lângă nenumăratele pericole, posibilitatea de a pierde pe cineva drag și că deciziile sale pot afecta nenumărate vieți nevinovate. Pentru că, dacă el nu reușește să rupă blestemul din profeție, atât viață lui, cât și existența întregului Subpământ, nu vor mai fi niciodată la fel.


Recomandare de carte – Suzanne Collins – Gregor și Profeția despre Napastal. Seria Cronici din subpământ (Vol. II) – preţ redus pe Cartepedia.ro

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.