Se rezistă

Se rezistă la greu în România iar “rezistenţii” sunt imuni la orice argument care le-ar putea pune judecata în primejdia de a asculta şi opinii ce nu le acceptă demersul revoluţionar. Ba poţi fi chiar “sacrificat” public fără pic de milă; o jertfă necesară care nu are nevoie de justificare, un “ritual” la care se participă în grup, lipsirea de la acest eveniment putând justifica din partea celor absenţi trădarea momentului inţiatic ce sfârşeşte întotdeauna prin sorbirea cu poftă a sângelui cald şiroind.

FOTO: google

Se înţelege de la sine că trebuie să fii pro. Şi nu se acceptă abţineri, unanimitatea este doctrină, ţel şi sens. Asta desigur, în numele democraţiei pure, a libertăţii desăvârşite şi a progresului total.

Şi să nu te împingă necuratul să rosteşti incantaţii cu invocarea numelui “necuratului” Soroş sau a Ocultei Mondiale. Există precis şi de netăgăduit un interes naţional ce trebuie slujit, un interes pe care numai cei “rezistenţi” îl pricep în sensul realizării lui. Voi, restul, rămâneţi nişte nemernici neputincioşi şi vrednici de toată bătaia. De joc, desigur.

One Comment

  1. Asa este democratic! Sa nu asculti ce spun si ceilalti! (Nu asa ne invata Lenin?) Sau prim-liberalul tarii (tov.) Orban, care ne-a amintit, imediat dupa ce a fost ales in functie, ca un partid trebuie sa dispara, chiar daca are cei mai multi sustinatori, singurl scop al liberalilor populari este sa interzica partide. Asta -da- liberalism! Asta- da- democratie!

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.