Paris: Protest împotriva căsătoriilor homosexuale cu sute de mii de participanți

Sute de mii de protestatari au ieșit în stradă în Paris, pentru a manifesta împotriva legislației care acordă din 2013 dreptul la căsătorie cuplurilor gay, informează activenews.

phpthumb_generated_thumbnail

FOTO: activenews.ro

Protestatarii au fost adunați de către „ManifpurTous” (Manifest pentru toți), iar protestul s-a desfășurat în vederea deschiderii unei campanii care caută să revoce legea adoptată în 2013, în perspectiva alegerilor prezidențiale, ce vor avea loc în Franța în luna mai, potrivit FoxNews.

Protestul a fost format din trei rânduri de manifestanți, care s-au reunit în zona Place de la Concorde, din apropierea Turnului Eiffel, scandând  „o mamă și un tată- așa este ereditar” și „în 2017, vom vota pentru familie”.

Sunt împotriva căsătoriilor între homosexuali și contra liderilor politici siniștri care promovează așa ceva, în detrimentul voinței poporului”, a spus Michel Delaune, un pensionar de 72 de ani.

Organizatorii au decis să pună în practică demonstrația, care a fost planificată pentru a oferi posibilitatea francezilor de a-și exprima dezacordul față de legea adoptată în 2013, dar și pentru a-și arăta frustrarea față de președintele Franței, Francois Hollande, care a susținut legalizarea căsătoriei persoanelor gay încă din campania pentru prezidențiale din 2012.

Continuarea aici

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.