Informația despre transferul armelor nucleare este veridică – jurnalist EurActiv

Autorul articolului despre inițierea de către SUA a procesului de mutare a focoaselor nucleare din Turcia în România susține că informațiile prezentate de sursele sale sunt veridice, notează sputnik.md, citând autorul articolului Georgi Gotev – EurActiv.

8389313

FOTO: sputnik.md

CHIȘINĂU, 19 aug — Sputnik:
Autorul articolului despre mutarea armelor nucleare din Turcia în România, jurnalistul portalului informațional EurActiv Georgi Gotev, a declarat într-un interviu oferit publicației România Liberă că a considerat că informația surselor sale este una veridică, adăugând că va continua să dezvolte acest subiect.
“Eu am considerat că sursele sunt credibile şi de aceea am scris articolul. Bineînţeles, îmi dau seama de faptul că guvernul român dezminte aceste informaţii. Eu ştiam că le va dezminte pentru că eu am contactat guvernul român înainte să public articolul. Nu este o surpriză pentru mine. Sunt sunt nişte  teme destul de secrete. Eu am considerat că sursele sunt destul de credibile pentru a justifica o asemenea publicaţie”, a declarat Gotev.

Jurnalistul a declarat că intenționează să mai scrie un material la acest subiect, deoarece în acest domeniu trebuie să existe mai multă transparență. În același timp, acesta a subliniat că orice articol publicat de el despre România va provoca scandal.

Gotev a declarat că în urma tentativei de lovitură de stat, “Turcia părăsește câmpul occidental şi se duce direct spre Rusia”.

Continuarea aici

Comenteaza si tu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.